موشن دیزاین، تخصصی که برای ارتقاء کار تصویرگران، انتخاب بسیار مناسبی است.
تصویرسازی حرفۀ جذابی است که بسیاری از افراد به آن علاقهمند هستند. بههمیندلیل همیشه رقابت در آن زیاد است و هنرمندان نیاز دارند تا در این رشته بهروز باشند و پیشرفتهای تکنیکی آن را یاد بگیرند. فراگیری یک مهارت جدید بهترین راه افزایش خلاقیت است. ازهمینرو یک تصویرگر باید کسب مهارت در زمینۀ موشندیزاین و انیمیشن را گام بعدی فعالیت حرفهای خود بداند.
بهاینمنظور، با افزایش مهارتهای خود، بهتدریج میتوانید یک موشن دیزاینر حرفهای شوید. با پیشرفتی اندک خواهید دید که در بازار کار جایگاه بهتری یافتهاید. بهطورمثال تبدیل اثر هنریتان به سینماگراف یا گیف متحرک، یک مهارت مفید است که درحالحاضر تقاضای زیادی دارد. اگر میخواهید از رقبای خود پیشتر بیفتید، باید این مهارت را به دیگر تواناییهای تصویرسازی خود بیفزایید.
چرا موشن دیزاین متقاضی زیادی دارد؟
برای درک اهمیت تصاویر متحرک در دنیای امروز، باید به کارکرد بسیار مهم آنها در بازارهای جهانی توجه کرد. افزایش کاربرد اینترنت و استفاده از گوشیهای هوشمند، شیوههای تبلیغاتی برندها و خدمات را بسیار تحتتأثیر قرار داده است. باتوجهبه گستردگی رقبای موجود، استفاده از تصاویر متحرک، یکی از بهترین روشها برای جلب نظر مشتریان محسوب میشود.
طراحی مغز انسان بهشکلی است که موجب میشود چشمهای او نسبت به حرکت حساس باشند و روی اجسام متحرک بیشتر تمرکز کنند. جالب این است که چشمهای ما تقریباً انتخاب زیادی ندارند؛ چراکه آنها بخش خودآگاه مغز را نادیده میگیرند و کاملاً غریزی رفتار میکنند. بههمینسبب است که در اپلیکیشنها، وبسایتها، پوسترهای دیجیتال یا تبلیغات تلویزیونی، تصاویر متحرک، موشنگرافیکس و انیمیشنهای کوتاه تقاضای روزافزون پیدا کردهاند. گاهی حتی زمانیکه یک اثر تصویرسازی غیرمتحرک خلق شده است، مانند تصویر یک مقاله برای نسخۀ چاپی یک مجله، معمولاً نیاز است تا با یک تصویر متحرک نیز همراه شود تا از آن در نسخۀ دیجیتال مجله استفاده شود.
تصویرگرانی که مهارت موشن دیزاین را به کار خود افزودهاند
اگر تصویرگران بتوانند متحرکسازی آثار خود را انجام دهند، آنچه خلق میکنند تأثیرگذارتر خواهد بود. بسیاری از تصویرگران برتر دنیا به این نکته آگاه شدهاند و نسل تازهای از تصویرگران خلاق را بهوجود آوردهاند که هم تصویرسازی و هم متحرکسازی اثر را خود بهتنهایی انجام میدهند.
از این میان میتوان آگاته بری-بورت، تصویرساز ماهر کانادایی را نام برد. او بیشتر با آبرنگ کار میکند. شخصیتهای کارتونی خارقالعادهاش سبب شده تا آثار او برای مقالات، مجلهها و کتابها تقاضای زیادی داشته باشد. او در انیمیشنسازی نیز تخصص دارد. موزیکویدئوها و فیلمهای کوتاهش در بسیاری از فستیوالهای سراسر جهان بهنمایش درآمدهاند. نمونۀ آثارش را میتوانید در پورتفولیوی او ببینید.
دیگری نین-کن الک لو، تصویرگر تایوانی ساکن سانفرانسیسکو است. او از رنگهای زنده و اَشکال گرافیکی استفاده میکند و شخصیتهای جذاب خلق میکند. مشتریان او را طیف وسیعی از مجلات، روزنامهها، کتابها و همچنین افراد عادی تشکیل میدهند. حتی کمپینهای تبلیغاتی نیز از مشتریان او هستند. پورتفولیوی او سبک متمایز کارهایش را نشان میدهد.
در انتها میتوان بهطورخلاصه گفت که تصویرگران برای موفقیت در عرصۀ رقابتهای بازار، نیاز دارند تا مهارتهای جدید کسب کنند. باتوجهبه اینکه انیمیشن و موشنگرافیکس درحالحاضر مشتریان و متقاضیان زیادی دارند و در رسانههای دیجیتال بسیار استفاده میشوند، ازهمینرو تصویرگرانی که چنین مهارتهایی داشته باشند، بیتردید بهتر میتوانند فعالیت حرفهای خود را ارتقاء ببخشند.