شرکت مایکروسافت پس از پنج سال از آخرین ارائه جدیدترین آیکونهای مختص بستههای نرمافزاری خود تصمیم گرفته است تا طراحی جدیدی برای زیباتر کردن و دوستانهتر کردن ظاهر این بستههای نرمافزاری کاربردی به کاربران ارائه دهد. سال ۲۰۱۳ آخرینباری بود که شرکت مایکروسافت ظاهر و شکل آیکونها و نرمافزارهای خود را تغییر داد و شاید درنظر عدهای زمان اندکی از آن گذشته و اصلا شاید الزامی در ایجاد این تغییر نباشد اما به گفته جوون فریدمن، سرپرست تیم طراحی شرکت مایکروسافت در دنیایی که تصاویر سلفی، آنقدر اهمیت پیدا میکنند که از سوی دیکشنری آکسفورد بعنوان لغت سال انتخاب میشود و صورتکهای مخصوص چت آنقدر جای خود را در جامعه باز کرده که تغییرات در تیتر اخبار میآید پس چنین تغییراتی برای راحتتر کردن استفاده کاربران از هر محصول نرمافزاری ضروری و لازم است.
قطعا طراحی مجدد چیزی که میلیونها کاربر و عملا پنج نسل از مردم دنیا بصورت روزمره و دائمی با آن سروکار دارند کار بسیار سختی است، اینکه محصول نهایی چیزی باشد که به مذاق کاربرانی که به طراحی قدیم عادت داشته و با آن راحت کار میکردند، خوش بیاید و با آن ارتباط خوبی برقرار کنند آنقدر کار دشواری بود که گروهی از طراحان خبره یکسال تمام بصورت گروهی و تمام وقت روی آن کار کردند تا به بهترین و دلنشینترین طرح نهایی برسند.
مایکروسافت برای وفادار ماندن به نسخه قبلی رنگ اصلی تمامی لوگوهای بستههای نرمافزاری خود را حفظ و فقط بصورت ظاهری و مفهومی تغییراتی عمده در طراحیهایش اعمال کرده است.
مایکروسافت در طراحی لوگوهای خود همیشه از رنگهای قوی و عمیق استفاده کرده و این رویه را نیز در مورد طراحیهای جدید خود به شیوه قبل، اما با روندی جدید اعمال کرده است. طبق گفته تیم طراحی، لوگوهای جدید درست مانند نمونههای قدیمی از رنگهای مجزا برای هر محصول برخوردار بوده و صرفا از طیف جدیدی برای عمق بخشیدن، زیبایی بیشتر و دلنشینتر کردن لوگوها استفاده شده است.
هرکدام از لوگوها به فراخور استفادهای که بسته نرمافزاری به کاربر ارائه میدهد طراحی شده و در آن از طیفهای رنگی مختلف اما مرتبط نیز استفاده شده است و مطابق نمونههای قدیمی از حرف اول هر محصول، برای مثال از W برای Word در بدنه اصلی لوگو نیز استفاده شده است، تیم طراحی دلیل اصلی نگه داشتن این رویه قدیمی را وفادار بودن به انتخاب کاربر و حفظ ظاهر و صرفا بروز کردن آن عنوان کرده است.
یکی از مهمترین تغییراتی که در نرمافزارهای شرکت مایکروسافت داده شده اعمال هوش مصنوعی و واقعیت مجازی است که کاربران نه تنها میتوانند در تعامل با دیگر کاربران در به اشتراک گذاری متون داشته باشد، حتی کاربر نیازی به تایپ کردن به شیوه قدیم نداشته و با اعمال صوت و صرفا به زبان آوردن متنی که در نظر دارد آنرا به متن خطی تبدیل کند!
2 دیدگاه ها
ممنون از اخبار های خوب و به روزتون
ممنون از اینکه به روزید در اطلاع رسانی