تولید پوسترها و بلیت‌های قابل خوردن برای کودکان توسط شرکت راب فلاورز

شرکت انگلیسی راب فلاورز موفق به تولید ماده‌ای خوراکی و غیرسمی برای تولید پوسترها و بلیت‌های نمایشگاه مخصوص کودکان شد که با هدف تشویق بچه‌ها به خوردن غذاهای سالم برگزار شده است.
این نمایشگاه از ماه گذشته و با برگزاری کارگاهی مختص کودکان شروع شد. این کارگاه که به کوشش استودیوی طراحی بومپاس و پار برگزار شد از حدود صد نفر از کودکان خواست تا غذای رویایی و مورد علاقه خودشان را که تابه‌حال نخورده‌اند، طراحی کنند و از بین این صد نفر، شش نفر از بهترین ایده‌ها انتخاب شدند و ایده آنها در نمایشگاهی یک‌روزه در چهاردهم اکتبر ۲۰۱۷ در موزه کودکان لندن به نمایش درآمد.

هر شش پوستر توسط تصویرگران فلاورز و با استفاده از کاغذهای خوراکی و جوهرهای طعم‌دار طراحی و ساخته شدند. تصاویر کارتونی از میوه‌ها و سبزیجات و غذاهایی که کودکان منتخب تصویر کرده بودند و پائین هر پوستر نیز نام کودک منتخبی که پوستر از روی طرح اولیه او طراحی شده بود، درج گردید.

جنس کاغذهای به‌کاررفته در تولید پوسترها و بلیت‌های نمایشگاه از میوه انبه بود که رنگ خوراکی روی آن پاشیده و سپس با لایه‌ای ضخیم از شکلات سفید پوشیده شده و پس از اینکه طراحی‌های لازم توسط جوهرهای خوراکی روی آن انجام گرفت، به مدت یک‌روز کامل کنار گذاشته شد تا رنگ‌ها به‌خورد سطح کاغذ برود و سپس در اختیار کودکان قرار داده شد تا با لذت تصورات خود را بخورند!

شرکت بومپاس و پار در پاسخ به اینکه از چه موادی برای چاپ استفاده کرده است، این‌طور گفت که به فرمول جدیدی برای تهیه جوهرهای خوراکی دست پیدا کرده‌اند که علاوه بر بی‌خطر بودن و قابل خوردن بودن، برای چاپ نیز سهولت داشته و در هر رنگ و طعمی که شرکت درنظر داشته باشد، قابل تهیه و تولید است.

بر اساس گفته‌های آژانس AMV BBDO، متصدی برگزاری نمایشگاه، تنها هشت درصد از کودکان بریتانیایی به دستورالعمل استفاده از میوه‌ها و سبزیجات به مدت حداقل پنج روز در هفته عمل می‌کنند.

متصدیان این نمایشگاه امیدوارند که برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به کودکان در تغذیه سالم و شناساندن اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم در برنامه غذایی‌شان کمک کند.
بر اساس گفته‌های مجریان طرح، کودکان به نسبت بزرگسالان از توان درک طعم و مزه بسیار بیشتری برخوردارند که این مقدار برای بزرگسالان حدود ۱۰هزار و برای کودکان حدود ۳۰هزار مزه را در بر می‌گیرد که مشخصا به سلیقه و وسواس بیشتری نسبت به بزرگسالان منجر می‌شود.

بنابراین تجربه طعم‌های جدید برای کودکان می‌تواند بسیار سخت‌تر از بزرگسالان باشد و به همین دلیل است که بسیاری از کودکان خیلی سخت به غذاهای جدید روی خوش نشان می‌دهند. گاهی اوقات این تجربه‌های جدید نتایج خوبی در پی ندارند و کودک از مزه غذا زده می‌شود و بنابراین دیگر حتی سمت آن غذا نمی‌رود اما مشخصا نمی‌توان کودکان را به‌زور مجبور به استفاده از مواد غذایی جدید کرد. بهترین روش برای وادار کردن کودکان به خوردن غذاهای سالم، روش بازی و تجربه است، به گونه‌ای که کودک خودش و به خواست خودش غذای جدید را بپذیرد و از آن استفاده کند. کودکان عموما دوست دارند انواع خوردنی‌های جدید را امتحان کنند.
شرکت بومپاس و پار در سال ۲۰۰۷ و توسط سم بومپاس و هری پار تاسیس شد و شهرت خود را به‌واسطه طراحی مدل‌های ژله‌ای از ساختمان‌های مشهور به‌دست آورد. از آن زمان این استودیوی طراحی هدف خود را صرفا به طراحی محصولات غذایی معطوف ساخت و در پروژه‌هایی همچون تولید بستنی شب‌تاب و همچنین دستگاهی که ویسکی با طعم‌های مختلف تولید می‌کند، همکاری داشته است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 1 =